16 August 2009

Berkebun di Facebook.....

Sekarang ni, ramai betul yg involve dgn facebook...termasuk la aku yg sedang aktif ber'facebook' (FB)...bagi yg belum join bolehla lawati www.facebook.com

Pada awalnye, aku rasakn FB ni sgt complikated..serius..aku join sbb ramai sgt invite n sifat ingin tahu tu tinggi..fikir jugak..apela yang best sgt dgn FB ni..now anyway FB ni dh upgrade mcm2..a lot of application and boleh create some quiz...comment each other and also we can tagged our photo from others page as long as ko ade dlm gambar tu..uhhuhu....

Antara application yg aku betul2 aktif adalah Farmville, Farm Pals, Barn Buddy and Farm Town...mula2 aku tgk jgk membe2 main bende2 ni..skali dh try best pulak..bole bercucuk tanam secara maya..tak yah kuar peluh pun...di sini aku paste kn gamba kebun aku di FarmVille
...sesapa yang belum join boleh la join..hhuuhuh

**kalo la berkebun di farmville ni betul2 menguntungkan..dah kayo dh den...huhuhu

No comments: