09 February 2010

Girls outing~~

Aku plan nk g PD last week..but then i got parkson voucher worth rm150 and decided to buy a few things at alamanda..lame gak x g alamanda ni..slalu tgk wyg je kijenye..plus aku pun dh lame xpegi shopping..so we go for shopping!!...

Alamanda ni kalo ari ahad mmg la ramai org especially family..bak kate kwn aku si Farid..alamanda tmpat shopping org2 tua..hmm..nk ckp aku tua la tu..dengki betoi..huuhhu..aku target nk cari sling bag and kasut..lain plak yg aku beli..nk beli kasut..zana dh perli aku dh...

"kak faza kena beli rak kasut baru le jwbnye" kate sasana@zana..hmm..kansel...

so aku beli jgk sling bag disebabkan tidak memerlukan rak bag..ihhihi..dan juga baju dimana aku menambahkan koleksi bj purple buat sekian kalinya..nk beli wane oren derang xkasi plak..hmmm...ade baki voucher tu aku pegi kaunter Farmasi dan tergoda plak aku untuk membeli eyeliner wane ijau..fuhhh..mate ku spt incredible hulk nnt..

**sling bag gue..suke sbb ade patchwork..cantik x?heheh

lepas shoppping..aku, zana n ririn cepat2 pergi ke big apple..gara2 zana yg mengidam big apple..susah kalo dh ngidam ni..kena tunaikan..hahahah..big apple skang dh byk perisa..kelabu mata aku nk pilih..

**sedap sgt big apple ni..kalo tgh lapa..24 biji pun bole telan ni..wakakka

Lepas mentekedarah ni..aku saje wat kije gile dgn mengajak housemate aku yg pemalu2 ni tuk karaoke..uhuhuh..kasi lepas..mmg best..lame gak x berkaraoke ni..ade la dekat 2 bln..huhhu..we enjoy the moment...next month kitorang rancang nk karaoke lah lagi...no excuse..no shy2 cat..

p/s::ade org tu mula2 malu..mase dh balik tu asyik nyanyi je..pelik..slalunye xmcm tu..huuhhuuh..syhhhhhhhh....

No comments: