23 May 2010

blacklist ayamas warta bangi

Hari cuti berada di opis..itu perkara biase bg aku..xperlu merungut..occay!!

yg aku nk merungut ni..aku nk mkn lunch tp mase tu dh pukul 3 ptg..agak2nye xde la lauk pauk yg enak di makan pd waktu itu..memandangkn aku sgt lapa dan sgt2 memerlukan mkn ayam pd waktu itu..aku nk sgt la mkn kt AYAMAS..eh..dh tukar name..RasaMas..zana tanye blk kt aku..xblacklist ke rasamas kt bangi ni..berfikir sejenak dan menyedapkn hati mengatakan xde ape akan berlaku...

masuk rasamas org xramai..so bole la dpt order cepat n mkn cepat2 memandangkan aku kena msk opis blk..Fineee..aku order la..skali yg amik order tu adalah org yg penah membuatkn aku marah pd suatu mase dulu..ok..saba faza..dia ok kot..sedapkn ati lg..

aku pn order la..sebijik2 aku ckp supaya pisang xberbuah byk kali..siap suh dia repeat order tuk memastikan order tu betol..ok..lega dgr sbb betul...

mase berlalu dan mknn pn smpai..smpai la 2 pinggan nasi n ayam..betul dh tu..tp...aku mintak prime roast dia bg aku chicken roast biase..aku tanye dia bile aku order ni..aku dh mula hangin dh..sabar..dia kate aku tunjuk order yg tu..aku suh dia amik menu..tunjuk blk mane aku nk n aku suh dia semak blk ape yg dia tulis..mmg kompem..dia tulis betol tp dia pegi order kt dapur salah...dh la dia mcm salahkn aku order salah padahal...aishhh..mmg nk kena terajang bdk pompuan ni...

memang nk MAMPUS betol bdk ni..kalo ikutkan nk mkn je ayam tu..tp sbbnye ayam yg dia bg ni tulang..aku mintak isi ayam..bongoi betol..memalukan reputasi rasamas tu je..dh 2 kali dia buat kesalahan same..b4 ni dia kena lg terok dgn aku..dh la mknn smpai lmbt..salah plak tu..xpatut betol..dh la xmintak maaf..bile dh siap dia suh org lain anta..takut la tu..bg labmate aku yg pegi mkn same2 aritu mesti tau org yg mane aku maksudkn..

kesimpulannya...aku BLACKLIST RasaMas Bangi..titik...

**same mcm gamba di atas..cume aku amik nasi..lapo sgt**



No comments: