12 June 2010

mari mkn lagi...

teringat nk upload pic besday celebration ofismate:: khairi..my new ofismate..actually dh well prepared tuk wat surprise..skali dia tau daa..dia rase pelik nape aku x ajk mkn lunch on dat day plus b4 tu dh slalu sgt wat bday celeb..uhuh..xpe la..asalkn kite meraikn..ditambah lagi mkn free..hahah

1) mkn kt ayamas a.k.a rasamas..hmm..aku dh blacklist rasamas bangi ni..tp pegi jugak..well..nasib baik bdk tu xde..kalo ade haru la aku kenakan kali ke-3..bole merujuk pd entri lepas..

2) kak wan bwk ank dia that we called ABG..we celebrated his bday too sbb dia igt kitorang celeb bday dia sedangkan kitorang celeb bday ABG KHAIRI..uhhuuh..xpela..same2 la

3) dlm sejarah..pisau kek yg digunakan patah..uhuhuh..xpenah dibuat org..mase tgh potong kek plak tu..sgt la keras kek nye...uhhuuh

4) prof suke betul celeb bday..dia la paling excited sampai dia laser org rasamas tu.."xde complimentary ke tuk bday ni"..berkali2 la dia sebut..perghhh..malu la..smpai org rasamas tu bg kami refill air walhal xbley refill pun..huuhhu

5) mkn kenyang gile mase tu..byk gile..full..dgn 2 ekor ayam percik n sweet sour spice (perisa baru) + nasi + sayur 2 jenis+ bergedil + kentang goreng 3 set + drumet 2 set + nuget 4 set + kek + aiskrim +air..= kekenyangan dan mengantuk..uhuh..alhamdulillah..


** pisau kek yg patah mase tgh potong kek**



No comments: