14 June 2010

misi keamanan

adoi..aku demam ke?ish3..tekak dh perit ni..batuk2 plus bersin2..br je aku bebel2 kt en hubby yg degil + xmo pegi klinik sbb batuk yg teruk..hmmm..last2 aku plak yg kena..dushhh...en. hubby..silalah pegi klinik..kalo x..xmo kawan..titik!

smalam ari ahad aku n usop bercadang nk lawat amir yg dgr katenye xbley berjln sbb lutut n kaki dia bengkak sbb gout..hmm..sound scary..xpe..pegi je tgk..umahnye kt puchong perdana..b4 smpai sane singgah "skjup" kt giant bdr kinrara tu..mase tu kul 230 cmtu..agak besar jgk..skali tersangkut dlm tu berjam2 gara2 ade sales..tu kali ke-2 aku msk giant..betapa jaks nye aku plus xde giant yg terdekat area umah aku..beli+beli+beli...

**mase shopping ngn usop..ala..gamba usop xde..

kul 630 cmtu br smpai umah amir..lame eh dok kt giant tu..plus kami sesat plak nk cr umah amir tu..aku drive..usop jd co-driver..dia bwk GPS lg..tp GPS tu main2 kn kami..aishhh..how dare u..uhuhhu...smpai depan umah amir..amir dok depan grill umah..sian xbley nk bgn2 jln berlari..bak kate amir..kami dtg bawa bantuan kemanusiaan..huuhhu..sadis2..sob sob..mulala si amir tu nk terharu...

blk kul 830 mlm..penat gak la..tekak dh rase lain dh ni..perit..smpai umah usop nk blk tgk tayar keta flat..aishhh..aku bwk dr kl tayar flat ke..adesss..patutla berat je..xpancit ni..cume xde angin je..hmmm...

To amir:: sile pegi wat rawatan lanjut..nnt makin teruk..susah la nk g dating ngn awek bln 8 ni!


To usop:: tq sbb bg aku bwk pesona MBV ko..nk mahir nnt ko bwk jln2 kl tau..chaiyokk

3 comments:

mazni said...

byk sgt ko soping...tu yg kempis tayar... ;p

cik paja hanim said...

uhuh..aku guna keta membe aku..tggl keta kt umah dia..flat dr kl tu..punye la xperasan..

Usop said...

Hehehe....nnt bebila free kita g merayap lagi...tgu amir pulih sepenuhnya~