28 August 2010

aku sudah tua!

Aku sudah berumur 27 tahun pada 27 ogos 2010. Terima kasih pada family dan kawan2 yang wish birthday aku semalam. Tak kurang jugak ada yang bagi adiah. Thanks guys..really appreciated. Many thanks to my labmate..budak 3159 yang comel2 dan hensem belaka yang telah buat surprise masa aku tgh sakit yang amat..luv u all..muahhh...


*******************

Masa tengah bersantai-santai tengok FB, aku di rumah bermain kejar-kejar dengan housemate mengejar cik sitikus...eee..geram aku..dia kecik je..kecik dari tapak tangan tapi telah menghuru-harakan keadaan kami serumah. Still tak dapat tangkap..kalo dapat aku kekahkan ko kat kucing umah sebelah. Sebelum ni dah mengganas dalam umah tu. Habis makanan dalam sachet sume ditebuknya..nak makan makanan mahal je..makan sket2 pastu bior je...camane la nak halau tikus dari umah ye..bile tangkap sekor..sekor lagi dtg..adoiii..

Ko tak bayar sewa umah so jangan sibuk2 nak join skali..bole blah!!..(emo terhadap cik sitikus)


No comments: