21 October 2010

Air motivasi utk siapkan keje



Smalam, aku sakit kpala tak tau disebabkan ape dan kenape..
Mungkin disebabkan stress dgn kerja dan masalah yg bertimpa2..
Anyway thanks to all my friends yg bagi support..
U go girl!

**************

Dalam aku tgh2 sakit kepala, aku g minum jugak air motivasi aku
bile minum air ni terasa mcm otak aku berfikir dgn ligat
kalo stay up.. mmg berfikir sedikit luar biasa dari biasa
laju je kalo buat keje2 berfikir ni..hehe
itu aku la.. kat org lain aku x tau, mungkin kesannya berbeza
Masa aku drive blk kl td, teguk sket air ni
tetiba aku pikir psl kerja..
dtg mcm2 idea..
tersenyum sorang2 aku
betapa terkesannya minum air:


Nescafe Mocha


Serius aku ckp aku dh semakin addict la ngn mocha ni..
(bukan sbb dia warna purple ye..huhuh)
setin sehari mcm xcukup je..
dlm keadaan aku yg tgh serabut dok karang mengarang ni
elokla aku amik sebotol dua tiga dlm sehari..
maybe bile keadaan kembali seperti biasa mungkin aku kena stop
takut nnt ade kesan lain plak..

Ptg ni segala urusan untuk event mgg dpn dh selesai td..
Tentatif aku dh emelkan pd semua
Balik ni kena prepare slaid presentation tuk event tu plak
Dah siap2 beli air motivasi aku ni kt Econsave 2 hari lepas
Beli byk2 letak dlm peti ais
Bersedia untuk minggu2 yg sungguh hectic

okay.. aku penat..
daaaaaaaaaa



2 comments:

miSz NiEZa said...

aku pnsuke nescafe mocha..rasenye aku kenal nie pun dr ukm dlu..ko la yg promote..huhu..

cik paja hanim said...

hahah..aku mocha addicted..kalo aku tension minum ni mmg feel la...ieza..miss u..blk la sini..huuhuh