11 October 2010

bulan october bulan bekerja


Wohohoho.. arini aku bertapa kat opis untuk menyiapkan keje2 di opis selepas seminggu internet mengong2 di UKM ni. Banyak kejar dateline ni. Nak siapkan plant database untuk 34 pokok. Technical workshop.. Kolokium.. Betulkan thesis.. Tu belum masuk report lagi. Adoii.. skang ni ko sibuk curi tulang kan..aishhh

Siang2 bile kt UKM kena cari bahan bacaan or jurnal kt science direct. Xpun kat scopus pun ok jugak. Yang menjadi kelembapan kt aku ni, aku selalu lupa nak save dalam pendrive. Slalu save dlm komp ofis je. Bile nak bace kt umah x bwk balik. Terbantut la aku nak wat keje di rumah cmtu. Jadi balik umah tido..ngeh2..aishh.. Malam2 kena la mentelaah kan (poyo!). Nak siapkan keje cepat2. Aku nak amik cuti. Lame dah xcuti. Kematu otak aku asyik keje je.. hehe



**ini selalu terjadi di opis aku**

Saje je aku mengomel2 time keje ni walaupun keje tgh melambak. Congrats kat kak siti norsyazwana a.k.a kak wan yang telah selamat lahirkan baby girl pada 8hb Oktober aritu. Ala kak wan ni..patutnya tgg la 10/10/2010 baru bagi baby kuar. Cantik sket D.O.B tu.. huhuh..suke ati aku je. Nanti kami dtg melawat ye..da da daaaa....

**gamba mak buyong mase raya b4 bersalin**


p/s:: cepat2 la kak wan blk keje..keje byk kt opis ni..



No comments: