10 October 2010

Roti Jala


Malam2 buta ni..eh..dh pagi buta dh ni, aku mengidam nak makan:

ROTI JALA


Uwaaa...sedapnye kalo dapat mkn ni.. teringat jamuan raya Lab 3159 tempoh hari plus jamuan farewell tuk mazni yg dh dpt keje kt UPM. Then ahli2 lab 3159 yg senior2 dulu pn dijemput. Seronok2..Leh gather2. Tak sempat nak update dlm blog. Tapi bab2 mkn ni cepat je update kalo ikutkan..heheh.. Biasa la. Aku ni bab2 mkn suka la mengupdate dlm ni. Bior la org nak kate boring ke ape. Kalo boring toksah bace dan jenguk ye.

Aku igt lg aku mkn roti jala super duper byk ler. Padahal dah mkn nasi impit dan rendang segala bagai. Sekali nampak roti jala, perghhh.. kecur air liur time tu jgk.. dah la kari dia perghhhhh... terbaek dr ladang.. hehe.. Pastu ade menu2 sampingan. Kek batik homemade by daya, agar2 laici by zana dan kengkawan lain bwk kuih2 raya. Simple2 je tapi memang sedap la semua.
Hopefully dapatla aku join jamuan raya tuk tahun 2011 jika diberi kesempatan..sob sob..




**gamba mase jamuan raya lab 3159..**



p/s:: Nak roti jala ini malam jugak..uwaaaaa....


5 comments:

mAsHiKaDA :: Sid :: SHidA said...

bestnyee jamuan... sedeynye xde peluang nak join...sob sob sob...

p/s: sedap tgk roti jala tu.. nak jugak la! huu~

cik paja hanim said...

wahaha..mknn best2..byk gambo kt zana. dia peram wat tapai. roti jala tu smpai skang akk xdpt..uwaaa...

miSz NiEZa said...

sedapnye dpt mkn..nk jugak..hehe

cik paja hanim said...

eh iza..kamu kn tgh diet..mane leh mkn byk2..miss u ieza..heheh

mazni said...

miss cik paja gak...hahahahah...miss sume bdk2 3159...