19 December 2010

jalan-jalan di jusco equine


Perancangan hari ni x menjadi.. hajat di hati nk menawan puncak gunung bukit broga.. tapi disebabkan hujan yg turun semalaman xberhenti sehingga subuh.. terpaksa lah kami batalkan hajat tersebut.. nampaknye mmg takde rezeki la nak g bukit broga kali ni.. dah ditangguhkan 2 kali tp still... last2 aku tido dgn jayanya dihujung mgg.. ape punye pompuan daaaa...

okay.. xpe.. untuk mengubati kesedihan.. aku ni senang je.. kena bawak diri ni pegi jln2 window shopping..  cuci mata je.. nak shopping gaji pn xmasuk lagi..lalu kami sehousemate menjelajah jusco taman equine.. baru aku pasan..dh lame jugak la xpegi sane.. last pegi bulan november.. lame kn? serius la.. dh lame.. smpai x pasan kad jusco dh expired.. ok.. malas nk cite panjang.. mau tepek2 gamba aje..


ini kenny rogers kesukaan saya..poyos!
nak jugak amik gamba dpn ni selepas 2 3 kali lalu depan pokok kismas ni..
aksi gedik balik ke sekolah..
saya nak croquete (betul ke ntah eja ni) sepuluh ketul ye..nyum2..

cepatla.. sy belum beli beg skolah lg ni..huhu

kami suke makan

hotdog ni besar punye.. sedap okay..lebih2 lagi yg cheese tu.. mari beli..

p/s:: cari adiah yg sesuai tapi x jumpa.. :(



No comments: