03 December 2010

soalan main-main


saje2 jwb soklan2 ni dr blog sape ntah di kala aku kebosanan melihat report2 yg perlu diedit..
actually aku nak tag kt membe2 blogger jgk..korang xyah malu2..sudi2 la jawab nnt ye..cekidaut...


1. Apa benda yang penting dalam hidop ko?
henfon, laptop, keta, bakteria, 017***0**8

2. Benda terakhir yang korang beli menggunakan duit korang sendiri?
waffle coklat n peanut..sodap wooo

3. Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
owh.. kat masjid bukit aman je.. tema?kalo dlm masjid.. kite wat arabian theme la..keh keh

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?
ofkos..bercinta betol nak wt report!

5.Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
s.e.t.i.a = infiniti (poyo!)

6. Dimana korang selalu jumpa kekasih korang?
dalam dellie gua..eh?

7. Novel / buku / majalah yang terakhir korang beli?
REMAJA Dara

8. Apakah nama penuh korang?
Raja Farzarul Hanim Raja Azmy

9. Antara mak dan ayah,yang mana korang lebih mesra?
mak tapi ngn ayah

10. Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
nanti aku pikirkan..

11. Adakah korang basuh baju sendiri?
ofkos basuh sendiri dgn mesin basuh

12. Dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
ostolia.. nak jupe kanggaroo

13. Pilih salah satu,peluk atau cium?
comolot.. ahhahahaha (abaikan)

14. 5 benda yang korang sangat-sangat sayang dalam hidup korang?
1.dellie
2.ketera (fifi)
3.bakteri
4.pemberian orang
5.kamera (belum ade lagi..tapi dh syg dulu..huhuuh)

15. 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
just the way you are - bruno mars
ku ada kamu - adira
suara ku berharap - luna maya feat hijau daun
club cant handle me - florida
if i had you - adam lambert

16. Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
27 ogos - kat blk jer..

17. 6 orang blogger yang korang nk tag.
5. syazana
7. kwn2 yg bace ni la..

18. cerita sikit bloger yang pertama korang tag.
owh..peminat dr rozmey tuh..jangan main2.. tgh promosikan filem dia..wakakkaaka


2 comments:

shaiful amri said...

soklan 13 tu terbaik la paja

cik paja hanim said...

hahaha...suka ko ek..soklan je ke?jwpn?hahahhaha