28 January 2011

go genting with ofismate..


GO GENTING!

kali ni aku nk cite psl trip ke genting highlands..
b4 ni penah buat entri go genting jugak..
tapi dgn labmate..
latest pegi dgn officemate plak..

malas nak cite panjang lebar..
tepek2 gamba aje la..
cekidaut yo..yo..

 berada di celahan tempat duduk dlm bas.. kami hampir terlepas bas.. kalo x rugi je..tiket dh mahal..naik smpai rm53.. nasib2..

 pemandangan di luar gondola.. cuak jugak le nk lalu ni..masing2 pucat lesi..

 
berada dalam gondola skyway..mereka sgt nebes terutamanya aman dan khairi..pegang tiang mcm penari tiang..hahhaha...



sampai dekat genting dgn semangat berkobar2 nk main sume mainan kt situ..mase ni dh rase sejuk ke tulang dh..grrrrr...


 permainan pertama kitorang naik.. cyclone.. here we go!



terdgr aman menjerit.. "kak faza bodo..kak faza tipu".. aman..please behave okay.. gee ngn aku dok depan ok je..hahah


 
pon2..aman bwk keta ni lmbt sgt la.. yang ni je pun dia berani naik.. yg lain haram xmo naik.. xmencabar katenye..chaittt...


kami dh ready nak naik space shot..hanya kami bertiga je yg naik..
okay..kite bersedia nak naik...



berada di tengah2...
zoom out...


zoom out lagi..

 
lagiiiiii..............

 
sangat tinggi wooo... waktu ni khairi menjerit2 nak turun bwh tak mo naik menatang ni..sori la keri..kalo aku bgtau awal2 bende ni scary ko x mo naik plak kang.. derang naik bende ni smpai terdiam sbb takut sgt..hahah... syabas bete...uhhuuh


game ni aku xpenah naik sepanjang aku dtg kt sini.. aku igt ni game bdk2..rupenye org2 tua pun bole naik daa.. ok pe..dpt naik kapal telebang..peace!

game ni pun same..terasa jd kanak2 riang.. sy suke naik gajah..hahahha

 sedia untuk terbang.. aman telah dipaksa untuk naik flying coaster ini.. hasilnya beliau telah memaki hamun aku sepanjang flying coaster ini bergerak.. ahhahaa..padan muka ko aman.. smpai pening kpala naik bende alah ni..
 
 ini budak arr.. wa paksa dia pakai wa punye penutup telinga bling2.. hahaha.. dia suh delete ini gamba sbb katenye mcm pondan pompuan ..hahaha


bergambar di tempat dilarang bergambar.. suke la bende2 camni..geram.. rase nak beli je.. huuhu..


ini bear arr.. manyak besarrrr.. mau satu mase birthday nnt..anyone?heheh..
(xpaham betul nape aman nk amik gamba kt sini)


tgk chocolate wonderland ni kan..teringat cerita charlie and the chocolate factory.. best..dlm ni pun ade jual cokolat beryls yg sodap2..


 edisi mempamerkan lubang hidung.. dlm lif sempat lg korang eh? xpaham gue..


 okay..saje letak gamba gedik sebagai penutup.. gamba ni diambil oleh budak berumur 5 tahun..pandai jugak la dia amik..nampak sume bende kt muke tu kire okla..:)

okay..sudah2..
sebenarnye banyak lg game yg kitorang main..
tapi takkan aku nk tepek sume gamba kan..
aku tgk gamba yg diambil hari tu 600++..
fuhhh.. byk2.. penat den nk tgk..
nnt continue trip seterusnya..
ke penang la pulok.. daaaaa.....


4 comments:

Anna Suzana said...

hehehe bestkan dapat naik semua tu .. hahahaha i kalu g genting mesti wajib naik semua game .. jadi kanak2 sekejap ..

cik paja hanim said...

yup..betul tu.lgpun bkn selalu nk g pun kan..anyway nice to meet u..

FareedSairi said...

woo.g genting main game kat sana tak penah nak ajak org len ye,hahaha

cik paja hanim said...

hahah..fareed ajk kak mekna la..cian dia nk join kitorang xdpt..uhhuuh