09 January 2011

hari pertama bertwitter


Mendung nye arini..terasa nak tido pun ade.. haippp.. dilarang tido petang sama sekali.. nanti kena gigit ngn jin kang br tau..

td aku dah bosan thp cipan sgt.. dh bosan bukak fb.. aku tetibe nak bukak twitter plak.. tu pun sbb aku tgk hana tajima ade twitter.. nak tau jgk menatang ape twitter ni.. seingat aku.. penah jugak sign up dgn twitter ni tp tggl kenangan je la.. sign up baru.. okay.. aku jakun.. bende baru tuk aku.. hahahha.. tgk la smpai bile aku bertwitter plak.. 




Follow me - fazahanim

happy tweeting..hehehe


3 comments:

FareedSairi said...

hohoho.kak paja, saya sampai la ni tak pandai guna :p

cik paja hanim said...

hahaha..belasah je guna..akk xmo la dikatakan ketinggalan zmn..keh keh..

misz beauty said...

terima kasih kerana follow blog saya yg x santek tu... hehehee

neway jom follow twit saya jugak CikCantik ;-)