12 February 2011

aku sakit gigi bab 2..


Semalam bgn2 tido aku rase x selesa.. sebab ape? terasa berdenyut2.. bodo la.. sakit gigi lagi.. x abis2 sakit gigi.. nightmare.. kali ni aku xberdalih lagi.. terus g klinik gigi Lisa Alis for 2nd time.. aku bajet xkena cabut sbb gusi aku dh bengkak.. skali doctor tu mau cabut la gigi aku.. katenye goyang Inul sudah.. huh?cabut?.. rase nak cabut lari je.. sempat aku pikir kt situ.. cabut je la.. nnt kena cabut jgk.. 

tap!!.. aik.. dah cabut? lega mengurut dada.. tetiba rase kebas.. pastu xlama tu.. adehhh..sakit siott..dh ilang bius dia.. mula la rase nak sepak sume bende yg ade.. ntah sampai bile aku akan rase sakit ni.. itu ini x bole makan.. xpe..bole diet kan? kan?.. support la aku sket..heheh.. dah rongak sudah cik paja.. hahaha.. peduli ape aku.. gigi belakang je kot.. xkan xlaku kalo xde gigi belakang.. hehehe

credit to google
ini bukan gigi aku dan rongak aku pun bukan kt depan ni..
perlu ke aku ade berus mcm ni eh?? heheh


2 comments:

Hani said...

Awak, mahal tak service Lisa Alis? Ingat tak price list dia? Minta tlg komen di blog saya ye. Nak pergi whitening. Huhu

Hani said...

Awak, mahal tak service Lisa Alis? Ingat tak price list dia? Minta tlg komen di blog saya ye. Nak pergi whitening. Huhu