26 February 2011

bile cik paja masuk dapur..

Bosan ar wehhh..bosan..aku benci ar tgk report tu..muntah badang, okay!..sape nak?nak ape?muntah badang la..nnt jd kuat oo..cite badang tu ntah betul ntah tidak..tapi mase kecik2 aku pecaya je..cuma tak praktikkan telan muntah..uik..masuk cite lain lar..geli wekkk...

Pagi tadi tgk drama melayu.. seorang lelaki nak mencari bini yang pandai masak lomak cili api..dia kahwin lambat semata-mata nak cari bini cenggitu..siap mak ayah rekemen yang cun melecun bertudung, free hair pun ada tapi..sume tak pas..hebat sgt ke laki ni sampai demand nak pompuan cenggitu.. siap claim lagi pompuan yg educated or keje tinggi-tinggi sume xreti masak..ye ke? memandai la korang laki2 wat tanggapan camtu..tak semua camtulah..budak2 umah aku belajo tinggi jugak..pandai jer derang masak..cuma xbukak kedai je lagi..kalo bukak kedai orang beratur kot mcm kat nasi kandar beratur tu..heheh..ala..don't judge the book by it's cover.. dont judge people by her's cooking..haha..ape ko merepek ni saitan..

okay.. tuk membuktikan bahawa pompuan skang ni pandai 'jugak' masak..meh aku tepek gamba ketam masak lemak cili api berapi by chef paja hanim..see..dah bole kawin la aku kan..dah pandai masak lomak cili api..hehehe..actually dah lama dah aku msk ketam ni..tapi baru teringat nak tepek gamba..bukan senang nak tgk aku main masak-masak tau..

 ketam di laut..cili api di darat..dalam periuk bertemu jua..huhuhu

bersedia tuk makan lunch..xsenonoh kan..bawak periuk2 skali kat meja makan..sila jgn tiru aksi ini di rumah mak mentua anda..uhhuhu


See..nampak sedap tak ketam lemak cili api berapi aku tuh?sape ckp pompuan skang xpandai masak..cume xde masa je tau..ni pun masak time weekend..weekdays sibuk bekerja..takkan la dah lewat2 malam nak masak lauk2 berat..bertambah berat la badan nanti..heheh..


4 comments:

Atin said...

wah! bestnye..nti kalo atin dtg umah bawak ketam, akak leh masakkan tak?hihi..

cik paja hanim said...

wah..bestnye atin nk dtg bwk ketam..bwk byk2 sket..akk msk pedas2 smpai sakit peyut..huhuuh

Anonymous said...

ako punya udang goreng kunyit ada?
-kawan lama-

cik paja hanim said...

nasy ke....wehhhhhhhh..mane ko ilang?udang dh msk dlm laut blk..hehehe...