07 April 2011

Just go with it

sunyi je ofis..tinggal aku, khairi dan aman..
kaki-kaki kepochi sume cuti..
pastu arini tepon krang kring...
baik tepon opis mahupun tepon bimbit..
penat mulut berckp xhenti2..

keje2 pun dh setel untuk hari ini..
tetiba aku teringat nak update wayang yang aku tgk smlam
Just go with it..terbaek la..
kelakar..aku gelak dari mula sampai abis..
tapi cite mcm ni ending dia dh bole agak..
happy ending..stereotype sgt..
sebenarnya kalo tgk kt dvd pun dh memadai..
xchallenging pn citenye..
tapi disebabkan tiket smlam RM6 je..
rase berbaloi la aku tgk kt wayang


Cerita yg selamber ni dilakonkan oleh Adam Sandler dan Jennifer Aniston. Pelakon paling sexy dlm cite tu aku x tau ape namenya. Nicole kidman pun ade.. gedix sgt okay dia dlm tu. Cite ini dilabelkan sebagai tayangan 18SX. So sesiapa yg dh ade anak tu jgn menggatal nk bwk anak..dan sesiapa kakak2 dan abg2 yg ade adik bwh 18..toksah menggatal nk bwk..kompem kena halau bdk2 tu. Actually bukan ade adegan yg terlampau sgt pun.. cuma pompuan yg sexy berbikini plus makcik memakai coli dan nari menari, cium mencium tu je..still bdk2 xsesuai le..tapi aku tgk cite merong mahawangsa tu ade jugak adegan2 yg melampau.. tapi xplak dilabelkan as 18.. ntah le..janji aku dah lebih 18..huhuhu..

Serba sedikit pengajaran yg aku perolehi dari cerita ni,  dalam mengharungi hidup kita kena sentiasa ikhlas dan jangan la menipu semata-mata kita nak nampak elok pada mata orang lain. Jadilah diri sendiri dan pasti kebahagiaan itu akan jadi milik kita. Sanggup menipu semata-mata ko nak mengorat pompuan yg hot and sexy tu.. yang ada depan mata ko buat tak tau je.. yang pompuan pun sama. Berlaku jujur la xkira dengan kawan, bf/gf, mak ayah and bdk2 kecik skalipun.. huhuhu.. nnt memakan diri sendiri.. merana seumur hidup..

Rase-rase nya cite tu dh nk abis kt wayang. Sape2 xsempat tgk kt dvd or download je pun ok.. amaran kpd sesiapa yg xsuke tgk cite yg ringan or love comedy.. toksah tgk la..kompem korang kate bosan.. actually ade mamat sebelah aku tu xabis2 gelak sakan.. tgk pompuan sexy mcm xpenah tgk je.. bersiul2 lagi..ape la....



p/s:: teringat aku bwk2 adik2 aku yg belum cukup umur nk tgk final destination yg dilabel as 18 ape aku xigt..last2 kena halau and kami makan popcorn dalam keta je..huhuh..membazir sungguh...

No comments: