10 June 2011

apebende verify account CIMB ni


aish..aku ade kemusykilan ni..
apekehe nye CIMB ni asyik bg email suh verify2 account ni..
xtau la emel ni betul2 dari CIMB or spam..
banyak plak aku dpt psl cimb ni..
terutamanya lepas cimbclicks diupdate haritu..
smpai nk wat transaction pun xbole..
korang pengguna CIMB ade dpt x emel2 cmtu?
sebagai pengguna CIMB..mestila kite terpikir ni emel betul ke x kn?
aku xpuas ati aku call CIMB..
derang kate mmg derang xde anta ape2 emel untuk update
meh aku nk share sket antara emel2 yang aku rase korang patut avoid..

ni emel yang first aku dpt.. link yg dia suh klik tu pn ntah ape2..



2nd emel yang aku dpt 3 hari berturut2


ni pun same...aku dpt 3 kali jugak...


yg ni aku dpt td..dia kate aku xleh access akunye cimbclicks..
padahal aku bukak elok je td.. mcm haram..


so berhati2 la kalo dapat email pelik2 ni..
kalo korang rase was-was or ragu-ragu..
sile lah hubungi CIMB sendiri..
jgn mandai2 verify2 yg dia suh tu..
penting sbb dlm internet ni mcm2 bole buat..
kang lesap duit tu sume..
susah la plak.. uhhuhu


No comments: