28 June 2011

Pepero Almond




Korang pernah makan coklat ni tak?
Coklat ni ala-ala wafer sticks Rocky tu.. tapi yang ni ade almond salut kt luar.
Gila vavi sedap weh..
Aku tak pasti samada kt sini ade ke tak..
Sebab membe aku beli kat Langkawi..
Kalo coklat pelik-pelik ni, aku suka cari kat Cold storage. Tapi tak tengok lagi.
Takpela.. birthday aku nanti nak pepero ni bole? hahah..
Tak tau request kat sape. huhuhu.
Tak pe. Aku beli sendiri je nanti. heh. 

p/s:: bile petang mula la nak ngunyah2 bende camni..huhu

5 comments:

pCL n mmD said...

salam singgah dari PCL..kat Langkawi je ke ade coklat pepero ni....

cik paja hanim said...

ye kot..xjupe lg kt sini..tapi mmg sedap gile!must try..

Anonymous said...

S\\KT KLCC ADA TP DOUBLE HARGA DR LANGKAWI. EMM YG MURAH X JMPA LG KT KL NI

Anonymous said...

baru balik dari kelantan, harga pepero rm21.00

Zainul Asri Mohd Zain said...

duty free pengkalan kubur..