18 June 2011

pokokkkk kokkk kokkk


korang ingat tak lagu..
"Tanya sama apa pokok, apa sebab goyang..
nanti jawab pokok.. angin yang goncang.."
bla..bla..bla.. aku xingat lirik seterusnya..
masa kecik-kecik dulu aku akan nyanyi lagu ni kuat-kuat..
macam-macam lagu nyanyi..
dah besar xjadi penyanyi jugak..hahaha..perasan!

skang macam - macam version orang nyanyi lagu ni..
tapi aku suka version Meet Uncle Hussein feat hazama..
rasa cool je.. meh kite layan..
di bawah ini bukan video clip sebenar..
aku embed sbb aku nk nyanyi sambil bace lirik..hehehe


Pokok - Meet Uncle Hussein feat Hazama


p/s:: cik paja mmg kipas susah mati bertemu pakcik hussein..heheh


3 comments:

Raden said...

tapi dorang tak hensem

cik paja hanim said...

amboi2..nak hensem je eh..byk yg ensem..lagu ntah ape2..keh keh

Budak Botak said...

he3, layan2...

Entry terbaru -> Bento Box Yang Kreatif Dan Menarik... (",)