04 July 2011

Aku, Pantai dan Sungai Contest



Salam korang. Cik paja telah ditag oleh Miss POP untuk join contest Cik Ziera
First time jugak cikpaja join2 contest ni. Tak pe. Kite try je la kan.
bagi sesiapa yang nak join Contest Cik Ziera ni, korang bole la melawat dan follow blog Cik Ziera.
Pastu moh same-same kite join contest ni k!

Okay. Tanpa membuang mase cik paja nak letak a few gamba cikpaja dan kawan-kawan yang comel di tepi pantai. Ikutkan hati memang nak letak macam-macam gamba. Tapi takmo enterprem lebih-lebih la. Heheh.. Cekidaut.

mengendap-ngendap di celah kayu kayan

kat tepi pantai lumut..

budak ni tak sabar nak lompat..last-last dia sorang je lompat. Hahaha

 Cikpaja letak 3 gamba je la. Gamba ni diambil masa menghadiri Kursus Penulisan Jurnal di Damai Spa Laut di Lumut, Perak. Kursus ni dihadiri oleh budak-budak Master Lab Mikrobiologi sekitaran 3159. Semua adalah tanggungan UKM tapi dengan syarat jurnal mesti dihasilkan dalam tempoh sekian-sekian. Tapi biasa la. Jangan harap le nak siap. Bile pergi kursus macamni barula bole amik kesempatan jalan-jalan. Tak sempat mandi-manda pun kat sini. Jadual pack pagi sampai malam. Sangat seronok sebab dapat kumpul ramai-ramai dan havoc gile. Bikin kecoh la kat situ. heheh.

Okay. Done. Cikpaja nak tag 2 pengikut tegar blog cikpaja:



p/s:: Mereka-mereka yang tidak di tag jugak bole join..


8 comments:

~~Ticer Wann~~ said...

mekaseh sebab tag Ticer..nanti Ticer kebek dulu...kalau ada gambar bleh la join..kalau tak de cam ne?

Fathiah Hamim said...

good luck!

cik paja hanim said...

@ticer wan..godek2 je..kalo ade join le..kalo xde ticer plak yg kena wat contest..hahha

@fathiah..thanks!

sid said...

pehh.. dalam banyak banyak pengikut peminat tegar kak paja nama saya yang terpilih untuk di tag. woohooo~
haha

terharu tetibe tak pasal pasal seh pepagi ni. agagaga~

syazana salleh.. said...

kak gmbr a.nasy terbang tu mesti menang hahaha...

cik paja hanim said...

@zana...hahhaha..tu la..xtau le..ikut nasib le..saje2 join je..jom ar join skali...

pRiNCe said...

prince dtg bce entry yg bgus..:)
jom berkawan nak ?
kalau sudi bcela entry terbru sy..:)

[ 18 SX ] Pembedahan Payudara @ Buah Dada @ Tetek ( 15 Gambar )
[ Politik ] Fan Page Datuk Seri Anwar Kena Hack
10 Filem( Movies ) Paling Laris Di Dunia

Miss Y and Her World said...

bestnye tengok gambar budak melompat tu. hehe. ceria sungguh!

anyway, semoga berjaya dalam ini contest ;)

Teguran Ikhlas Dari Seorang Lelaki Untuk Wanitanya