27 July 2011

Each a cup pleassee


Korang penah minum coolblog tak? I'm sure mesti ramai dah minum coolblog ni. Tapi aku bukan nak cite pasal coolblog. Coolblog is too sweet for me. Mungkin ade tempat yang buat tak bape nak manis. So depends on the gerai la kan. Anyway entry ni aku nak cite pasal minuman ala-ala coolblog. Nape ala-ala? Sebab dianye penutup jenis yg plastik yang sama macam coolblog dan namanye Each a Cup. Name tak mesra alam kan. I mean susah bebeno nak menyebutnya. Tapi air dia gile cool. Memang sedap. Aku jumpa air ni kat Kulim. Jauh kan. Actually aku first time minum coolblog pun kat Kulim jugak. Pastu baru aku jupe kat KL and Bangi. Keh keh. Last week aku pegi Sogo, barula aku terjumpa Each a cup ni lagi. Minum lagi la. Kehausan sungguh berjalan-jalan di Jalan TAR. Mari minum!

nampak biasa je..tapi sedap wooo..

gerai Each a cup kt kulim..korang tgk gamba dia..gile terliur..sedap..xtipu!

6 comments:

sue-sama said...

dulu penah minum little taiwan...mcm ni jgk..sy suke pearl sagu itam tu :)

cik paja hanim said...

hi sue..dulu sy tak suka jugak pearl sago hitam ni..tapi lame2 suka plak..:)

sue-sama said...

hehehe...sdap kenyal2

cik paja hanim said...

hehhehe..tapi air dia sedap..lebih2 lg yg blended..try arr..

hana nabihah said...

penah..suke bijik2 hitam tu..tp tk thu nme r :p

cik paja hanim said...

black pearl sago..rasenye skang mane2 air camni mesti nak letak pearl ni..huuhhu