31 August 2011

Celebration 3 in 1


Assalamualaikum. Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin. Hari raya kedua sudah. Kawan-kawan semua amacam? Banyak dapat duit raya? Tahun ni sepatutnya aku tak dapat lagi. Tapi disebabkan single-mingle lagi tahun ni, maka duit raya still dapat. Aci tak? Aci la. Sepupu-sepapat aku still dapat duit raya lagi sampai diorang kahwin. So why not? Hehehe.

Tahun ni, umur aku dah masuk angka 28 pada 27 Ogos 2011 lalu. Oh my. Cepatnya masa berlalu dan yang pasti masa itu tak kan kembali lagi. Akan terus naik dan takkan turun semula. Dan kali ni dah 2 kali aku sambut birthday pada bulan puasa. Terima kasih pada family dan kawan-kawan atas ucapan-ucapan selamat. Tahun ni xde dapat adiah pun. Lagipun tak kisah sgt la. Dah besar panjang. Takde hal la. Cuma aku berdoa dan berharap pada semua doakan yang terbaik untuk aku. Actually setiap kali birthday aku ada buat sort of wishlist. Bukan wish list, tapi lebih pada azam la. Untuk tahun ni, ade beberapa azam tercapai tapi ade jugak perkara yang tak sepatutnya berlaku. Tahun 2011 ni banyak jugak memberi kesan pada kehidupan aku. Semoga aku sentiasa tabah. Pray for me guys!

So untuk tahun ni, orang lain sambut hari raya dan merdeka tapi aku sambut birthday sekali. 3 in 1 okay.


bday celebration..kena paksa rela pakai topeng..hahah..thanks my lovely family..:)


























satu hari di hari raya 2011

merdeka pulok!

kredit to http://emilayusof.com


2 comments:

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

happy belated birthday!... dah tua ek...huhu

selamat ari raye!

selamat merdeka raye!

cik paja hanim said...

en farhan: thanks..tua xsangat la..sweet 20 gitu..hahhaa..happy merdeka raya!