27 October 2011

Nape nak emo-emo

Kengkadang aku tak paham kenapa wujudnya orang macam ni. Lately budak lelaki opis aku sangat emo sehingga beliau tidak menegur budak-budak opisnya yang lain. Aku nak tanye pasal kerja pun pikir 50 kali. Aku bukan boleh kalo aku tanye, orang tak jawab atau jawab endah tak endah. Mau kena sembur dengan aku. Aku tau la semua orang ade masalah tapi bole tak profesional sikit bile bekerja. Kalo ade masalah dengan bini ke, family ke, financial problem ke, toksah la sampai tak tegur kitorang dalam opis ni. Kalo ade masalah ngan kitorang cuba la cakap. Mungkin ko ade masalah dengan salah sorang dari kitorang ni ke. Tapi tak yah libatkan semua orang bole. Ko suka eh orang terpikir bukan-bukan pasal ko. Ko lelaki weh. Aku malas nak cari gaduh. Sengal.

No comments: