25 October 2011

Talk to the mirror



Sedang aku baca "Mencari suami @JS.com", tetiba aku teringat kat ex-boyfriend. Okay. Nampaknye aku dah sedia panggil dia Ex. Tetiba aku laju-laju bukak muka buku walaupun internet aku siput gaban. Tetiba jugak aku nak bukak fb dia. Arghhh. Vavi la keje yg aku buat ni. Kalo dia tau mesti dia kate aku LOSER. Whatever. Takpe. Aku tak kisah. Aku yakin dia dah tak bace blog aku. So ape ade hal. Bile dah tengok mula la nak sayu. LOSER lagi. Pastu tutup g update kat twitter. Tak berani nak bebel kat fb sebab kat situ terlalu open. Twitter lebih bersifat peribadi utk aku. Xdela peribadi sangat sebab aku tak protect tweet aku. Tapi at least aku ade tempat untuk membebel dan meluahkan perasaan dengan lebih efektif. Umpama bercakap dengan cermin. Bukan aku je tau. Org lain yg bertweet pun macam tu. So aku tak anggap aku gile bercakap sorang-sorang dalam twitter.

Apepun ko tetap LOSER paja sebab ko sibuk nak amik tau hal ex ko. Dia bukan amik tahu hal ko pun. So pegi sambung bace novel motivasi ko tu. 

To ex,

Harap awak bahagia dengan hidup awak. 

Sekian,

LoSer..O-O


No comments: