14 November 2011

update nanti ek..



lama dah tak update blog.. baru habis hari-hari penting..
akan datang.. nak up entry baru..
okay...
don't miss me...
okay la...sikit je..:p

06 November 2011

salam aidiladha buat pembaca setia



Salam Aidiladha buat pembaca-pembaca blog cik paja. 
Semoga pengorbanan yang kita lakukan dalam hidup kita pada tahun ini, diterima oleh Allah S.W.T.
Dan aku jugak nak mintak maaf kepada semua jika ada perkara yang kurang senang atau terkasar bahasa sepanjang aku menulis di blog ni.
Takde manusia yang tak pernah buat kesilapan kan.
Yang penting kita jangan menyakiti orang lain sebab kita takkan dapat apa pun daripada perbuatan kita tu.
Sama-sama kita saling memaafi dan menyayangi antara satu sama lain.
Insyaallah. Hidup kita akan bahagia. waallahualam.


02 November 2011

roti canai cheese and coklat

Tetiba kan di kedinginan pagi ni aku teringat breakfast aku bersama emak dan adik-adik di Mamak Village,  Axis atrium, Ampang minggu lepas. Biasanya lepas shopping barang-barang runcit kat Tesco Ampang, mak aku mesti ajak breakfast kat luar. Mak aku ni sejak aku jadi driver sepenuh masa dia, bukan main lagi asyik nak makan luar aja. Pegi situ, pegi sini. Takpela. Layankan je la. Aku suka kat mamak village ni sebab aku suka makan roti canai dia yang macam-macam jenis. Tapi faveret aku ade 2 jer. Roti canai cheese dengan roti coklat. Yang lain tak mao. Tak mo amik tao..hahah

roti canai cheese. nampak macam biase je la kan. tapi ade cheese nyum2.

roti canai coklat. penuh coklat dalam ni weh.

mereka suke makan terutamanya si boroi yang pakai topi tu.