26 December 2011

keradangan kulit


Tension. 
Badan aku gatal-gatal. Aku tak tau aku allergic ke ape.
Dah pegi farmasi, pharmacist tu kate aku allergic.
Suh avoid makanan favourite aku buat mase ni.
Arghh. Camane aku nak hidup tanpa seafood ni.
Hari-hari kena makan ayam? Lama-lama muka pun macam ayam.
Owh ye. Ikan kan ade. Daging. 
Kena makan ubat gatal, mandi pakai sabun sulfur dan sapu cream. Aku tak suka benda berutin ni.
Tangan dan kaki dah macam kena chicken pox. 
Uish. Nauzubillah la kena. Seksa.
Ni pun dah cukup seksa tergaru-garu macam ape.
Ni satu hal plak nak hilangkan parut. 
Bye-bye udang dan sotong buat mase ni.
Gonna miss u. :((


6 comments:

syazana salleh.. said...

sian akak..cam sy hari tu kot..xpe nnt kite mkn ikan tenggiri je hari2..aumm dapnyerr...

cik paja hanim said...

uhhuuh..bole2..hari2 mkn ikan plak..ni pun smlm "ter"makan sotong..gatal nate berukkk..hahahha

mazni said...

paja...jgn mkn ayam...ayam pun leh bt gatal....mkn ikang jer dah...

cik paja hanim said...

owh..ayam pun xbole?tp aku mkn ok jer..baiklah..mulai harini i mkn burger ikan je hari2..hahaha

mazni said...

hahahaha...slalu nyer ayam pun bt kite gatal2 bile time alergik (wpun bkn ayam punca gatal2)

cik paja hanim said...

tq puan mazni..aku akan makan sardin je ari2..best jugak tu..nnt aku update kt blog cemana nk msk sardin..hahaha