15 January 2012

Best jugak

Hello awek-awek n pakwe-pakwe sekalian. Haiyaa. Lamanye aku tak update blog eh. Dah smpai pertengahan bulan januari. Belum terlambat rasanya nak wish Selamat Tahun Baru 2012. Semoga tahun ni memberi kejayaan kepada semua. Bagi yang telah berjaya, semoga lebih success tahun ni. Insyaallah.

Actually kali ni cikpaja bersiaran langsung dari ipad2. Huhu. Yang pastinya bukan aku punye. Tunang adik aku punye. Dia dapat free. Dia kasi kitorang explore. Apalagi. Aku belasah la. Jakun la sekejap. Ni yg try2 buat entry guna ipad2. Bagi sesapa yg kenal aku bole tau la yg aku ni cukup tak suka benda touch screen ni. Takpe. Try2 aje. Lagipun ipad2 ni besar. Senang nk tekan2. Ok. Nanti la buat entry baru guna laptop sbb gamba2 sume dlm laptop.

Ok..daaaaaaaaa