22 June 2012

Mael Lambung weiiii





Engkorang dah tengok Mael Lambung? Ala. Trademark Zizan dan Johan tu. Dah jadi filem dah pun dan pelakonnya of course la Zizan. Sape lagi nak bawak watak Mael Lambung kan. Filem Mael Lambung (ML) baru je keluar semalam dan secara tak sengaja lepas aku berbuka puasa kat D'one steak, aku dan zana pegi la berdesup ke Alamanda tengok ML. Tak rancang pun. Main aci redah je. *standard*. Barisan pelakon lain terdiri daripada Juliana Evans, pelakon A, pelakon B dan pelakon C a.k.a aku tak kenal sesapa melainkan mereka berdua. Tapi serius la, juliana evans sgt barbie doll. Gile cantik cute kurus. Patutla zizan sayang. eh?


Di awal cerita ni, memang aku gelak tengok gaya zizan dengan lawak dan gaya dia yg macam biasa la. Tak payah explain panjang-panjang. Sesuai dengan genre komedi. Tapi bila dah tengah tengah citer tu aku rase macam what the fuuuu mengarut ni. Ade part yang aku rase sangat bosan dan tak perlu ada pun. Tapi overall aku suka la lawak zizan dalam ML. Sesuai la dia bawak watak ni. Aku bagi 3.5 bintang virgo kat filem ML. Kalo yang belum tgk dipersilakan tgk tapi tgk hari rabu je la. Rugi tgk time mahal-mahal harga tiket 12 hinggit. Rugi woii. 



2 comments:

Anonymous said...

download kt sini mcism.weebly.com/malay.html

KakiWayang.com said...

Review kami : Filem Mael lambong