21 February 2013

saya kembali!


Assalamualaikum. Dah lama weh tak update blog. Status sebagai isteri single memang selalu macamni. Menyibukkan diri sendiri untuk lupakan hal yang tak sepatutnya. Makna kata sibuk hal kerja la. Buat-buat busy je k. Titik.

Sejak-sejak sibuk update twitter hal-hal remeh temeh dan mengupload gambar kat instagram, aku jadi malas nak update blog. Rase macam dah cite kat situ pastu tak tau nak update apa kat blog. Alasan camni boleh pakai tak? *Jegil mata* BOLEH FAZA!

Okay. Bole tak cikpaja nak list sket nak update apa kat blog ni mengikut turutan. Nampak sikit bersungguh nak update blog. Pertama tama sekali :

  1. Makanan
  2. Makanan
  3. Makanan
  4. Makanan
  5. Makanan
Tukar nama blog ko kepada blog makan sampai gemuk je cikpaja. Wakakaka. Okay. Tak lawak. Nanti aku rajin aku update. Bape puluh janji tak ditepati dah. 

Okay, jumpa esok. Babai!

No comments: