23 April 2013

marilah berinstagram


Assalamualaikum. Selamat petang. Dah makan petang? Hujan-hujan ni aku minum kopi panas aje. Kopi kosong kawwww. No krimer2. No gula. Tapi sedap jugak kopi tanpa gula ni. Segor biji mata kat opis buat keje. 

Sejak dua menjak tiga menjak ni memang agak busy sket. Ahhhh. Busy mana je pun. Tak habis-habis dgn meeting, presentation. Meeting, presentation. Tapi lately ni aku agak mata duitan sebab sibuk apply geran sana sini. Boss suh apply juta-juta macam dalam cite melayu tu. Semua benda nk juta2. Aku dapat ratus ribu pun dah bersyukur ko. Lagi bersyukur kalo dapat shopping. Tapi angan semata-mata. Tapi bersyukur la dah dapat projek baru. Bersyukur sangat. Dah ada tiga projek. Nak handover lagi satu. So lepas ni cepat sket la aku kurus dek kerja2 yang banyak. Wakakakaka. U wish my dear faza. :))

Jadinya dengan kesibukan yang melanda ni, memang kurang sket la masa nk buat entry. Ditambah lagi dah ada twitter. Dah ada instagram. Tapi untuk twitter dan instagram memang aku ada je masa nk update. wakakaka. Cakap pasal instagram, ni la antara penyebab aku jadi malas nak update blog. Jadi marilah kita salahkan instagram. Wakakakaka. Sesapa yang ada instagram, bole la follow instagram gua. Kalo takmo follow pun takpe. Gua tarahal. ekekekeke. Jumpa lagi. 

Instagram gua : fazahanim

No comments: