28 September 2013

saya dah jadi mak long!

Assalamualaikum,

Mak long nak tanya ni. Semua sihat? Ehem. Aku jakun kejap sebab dah dapat title maklong. Angah dah selamat bersalin anak sulung beliau. Wan Khayla Adelia. Gegirl ko. Berat 3.82kg. Bersalin normal pada 25 September lepas. Gila dasyat. Tapi alhamdulillah. Semuanya selamat. Seminggu awal dari tarikh yang sepatutnya. Aku pulak baru berpeluang melawat angah dan Adelia harini. Gara-gara sibuk dengan kerja dan menguruskan mak ke klinik pada hari biasa. Aku dah start rindu ngan Adelia sebab comel to the max, bambam sangat rasa nk bawak balik umah aja. Okay dah. Short entry saja sebab anak orang lain. Bukan anak aku. hahahahha. Bye. :))

senyumlah. senyumlah ahai cek mek molek
kan saya kata nak tido. okay. saya bukak kejap je. syuhhh. pegi balik.
saya ngantuk. tolongla. 
saya nak tido. jangan kaco. bye. nanite.

No comments: