19 September 2014

monolog


Penat la nak mintak tolong orang. Kalo aku berkebolehan buat dah lama aku buat. Dalam erti kata aku give up skang ni. Kecewa. Tapi takde pun yang faham ape yang aku alami skang ni. Ko tau nak marah je. Cuba kalo ko yang handle, i'm sure ko pun terkontang-kanting. Arghhhh. Pergi meninggal la segala masalah itu. 


09 September 2014

sweet 31

27 August 2014

Happy birthday to me.
Happy birthday to me.
Happy birthday to faza.
Happy birthday to me.

Forever alone. LOL.

This year brought me a lot of happiness.
Thanks a lot to those people wished me before, during and after my birthday
Got a lot of threats and presents.
Appreciate what i got and what i have.

*Hugsssss*


birthday cake from officemates

5 tin of varies nescafe from housemate

Perfumes and makeup. Ehem.

Cakes and coffee with art latte decorated special for me. Thanks zana!
i forgot to take picture for some threats. Maybe next time.
How old i am?
Already got an amnesia. Sigh.

Hai September 2014


Assalamualaikum dan Selamat petang.

*sembur febreeze*

Petanda dah lama tak bukak tak update blog oleh si pemalas ini. eeeuuuwwww.

Ada lagi ye org update blog just cerita hal-hal seharian? mostly aku tengok orang update untuk tujuan tertentu. Tak macam dulu aktiviti berblogging ni macam satu kemestian. Mungkin dah ada medium yang lebih mudah untuk mengekspresi perasaan dan luahan. Pendapat aku je la. Sebab aku dah melaluinya. Cewah.

Okay la. Chiow.

Adelia dah 11 bulan!