09 September 2014

Hai September 2014


Assalamualaikum dan Selamat petang.

*sembur febreeze*

Petanda dah lama tak bukak tak update blog oleh si pemalas ini. eeeuuuwwww.

Ada lagi ye org update blog just cerita hal-hal seharian? mostly aku tengok orang update untuk tujuan tertentu. Tak macam dulu aktiviti berblogging ni macam satu kemestian. Mungkin dah ada medium yang lebih mudah untuk mengekspresi perasaan dan luahan. Pendapat aku je la. Sebab aku dah melaluinya. Cewah.

Okay la. Chiow.

Adelia dah 11 bulan!

1 comment:

miSz NiEZa said...

Beb..aku pn dh lme xbuka blog..huhu..ni br duk buang2 sawang..haisshh..berabuk beno..hehe